Vijver Fever

activiteit-

Zondagmiddag 12 september organiseren we een feestje voor de hele wijk in het waterlaatpark aan de vijversingel. Op en rond het Cruijffcourt zal de temperatuur flink op gaan lopen.

We durven het weer aan, we denken dat het kan. We zijn er met z’n allen aan toe. een feestje waar we elkaar weer kunnen ontmoeten en begroeten. Wij zorgen voor gezellige muziek, attracties en demonstraties. Het wijkcentrum zorgt voor een gezellig terras en bijna alle organisaties die in de wijk werkzaam zijn zullen zich presenteren. Niet achter een kraampje maar met leuke activiteiten voor jong en oud die jou uitnodigen om mee te doen.


De wijkstichting en de wijkraad vormen samen met de gemeente de organisatie. Onder de naam “werkplaats schadewijk” hebben tientallen organisaties zich verzameld en samen werken zij aan de toekomst van de wijk. Zij willen dat niet alleen doen. Wij zijn op zoek naar jullie ideeën, plannen en commentaren.
Samen bouwen we een feestje en samen werken we aan de toekomst van de wijk. Een mooie combinatie toch? En heb jij alleen zin in een feestje, ook dan ben je van harte welkom.

Houd de (sociale) media in de gaten. De komende tijd zullen we steeds meer onderdelen van het programma publiceren.

Schrijf het dus vast in je agenda, zondagmiddag 12 september, vijver fever.

Een feestje voor de hele wijk, we zijn er aan toe.