Kom, Doe en Ontdek!

KODOSS

Kom, Doe en Ontdek in de Schadewijk in Oss

Wat is KODOSS?

Na school hoeven kinderen zich niet meer te vervelen. Er is namelijk een nieuw kinderactiviteiten programma voor alle basisschoolkinderen van groep 1 tot en met groep 8. Dit heet KODOSS. KODOSS staat voor Kom, Doe en Ontdek in de Schadewijk in Oss!

Doe je graag aan sport? Vind je de natuur leuk? Wil je muziek maken? Knutsel je graag? Word je graag verrast? Dan is KODOSS echt iets voor jou.

KODOSS is een initiatief van gemeente Oss, Basisschool de Teugelaar, IKC Regenboog, Basisschool de Nieuwe Link, Sport Expertise Centrum (SEC), Muzelinck, ONS welzijn en het wijkcentrum Schadewijk.

Spelregels

Activiteiten

Het is heel eenvoudig. Je kijkt op het programma. Vind je iets leuk of interessant? Dan kom je gewoon langs! Aanmelden hoeft meestal niet. Activiteiten van KODOSS zijn (bijna altijd) gratis.

Het keycord

Wij kennen niet van alle kinderen hun naam. Soms is het nodig dat papa of mama gebeld wordt. Er kan altijd een ongelukje gebeuren. Daarom is je ingevulde KODOSS keycord noodzakelijk of laat je de naam van je kind met contactpersoon en telefoonnummer achter.

KODOSS is geen kinderopvang

Tijdens een KODOSS activiteit letten wij op de kinderen. Meedoen is wel altijd op eigen risico, ouders blijven verantwoordelijk.

Programma

Bekijk regelmatig het programma. Er komen altijd nieuwe activiteiten bij. 

KODOSS is op zoek naar jou

Om wekelijks alle activiteiten te realiseren kunnen we bij KODOSS mensen gebruiken. Kan je bijvoorbeeld een sportclinic geven of wil je jouw beroep in de schijnwerpers zetten? Weet je echt alles van (bijvoorbeeld) vlinders en ben je niet bang voor kritische vragen van nieuwsgierige kinderen? Kan je goed verhalen vertellen? Of schilderen? Of koken? Of .... Dan zijn wij op zoek naar jou! Je activiteit duurt maximaal een uur en je kunt deze eenmalig uitvoeren of juist meerdere malen.

Wil je op een andere manier een steentje bijdragen? Bijvoorbeeld als vrijwilliger bij diverse activiteiten? Hartstikke fijn! Ook op die manier draag je bij aan de toekomst van de kinderen uit de wijk.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

NAAR CONTACTGEGEVENS

Partners