Audities kinderen (+/- 10 jaar) theaterproductie De Vorst van Oss!

artikel-319

Als het Osse stadsgezelschap maakt Oss Cultureel ieder jaar één grote theaterproductie. Het ene jaar in de dorpskernen, het andere jaar in en rondom het centrum. De grote theaterproductie in het jaar 2024 zal van 26 september t/m 6 oktober worden gespeeld. Oss Cultureel brengt opnieuw een uniek verhaal en deze keer zal het geïnspireerd zijn op de Osse Vorstengraven. Een avondvullend verhaal met toneelspel en muziek, in een grote loods, speciaal voor De Vorst van Oss omgebouwd tot theater.

De cast zal zoals gewoonlijk bij Oss Cultureel bestaan uit een combinatie van vrijetijdsspelers en professionals. In totaal bestaat de cast en crew ieder jaar uit meer dan 100 deelnemers!

Wil jij meespelen in deze bijzondere theaterproductie?
Meld je dan aan voor de auditiebijeenkomst op zondag 4 februari. Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen zich opgeven. Specifiek voor wat grotere rollen is het artistieke team ook op zoek naar kinderen van rond de 10 jaar. “Ik vind het heel leuk dat ik leer toneelspelen en ook weer andere kinderen leer kennen,”zo zegt Robin van bijna 10 jaar, die al aan eerdere producties van Oss Cultureel heeft meegedaan.

De repetities zijn vanaf april op dinsdagavond in Muzelinck (schoolvakanties uitgezonderd).
Deelname is gratis! Meld je aan of mail voor meer informatie naar 𝗰𝗮𝘀𝘁@𝗼𝘀𝘀𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗲𝗲𝗹.𝗻𝗹
Wil jij meewerken achter de schermen als vrijwilliger?
Ook dan kun je je al aanmelden. Stuur een mail naar productie@osscultureel.nl