Nieuws

artikel-292

De week tegen eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid is van 28 september tot en met 4 oktober. Tijdens deze week delen Thijs van Kessel, Mariken van Woerkum en wijkcoördinatoren kweekplantjes uit.
artikel-291

Buurtwandeling Vogelbuurt

Dinsdag 26 september is het tijd voor de buurtwandeling door de vogelbuurt. Het doel van de wandeling is om met bewoners in contact te komen. Te horen wat zij belangrijk vinden en eventueel standpunten uitwisselen.
artikel-290

Café Brein: Terug naar het werk met NAH?

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan dit onderwerp door theorie en oefeningen.
artikel-289

Documentaire Schadewijk op 16 september gratis te bewonderen in buitenbioscoop

Stichting Oss Cultureel en 412Media hebben i.s.m. Muzelinck een documentaire over de Schadewijk gemaakt. Met méér dan 50 bewoners in de hoofdrol. Op 16 september om 19.30u gaat ‘Dansend door de straten’ feestelijk in première. Hiervoor wordt een buitenbioscoop gerealiseerd bij het Cruyff Court.
artikel-287

Ondergrondse containers voor plastic afval gaan verdwijnen

Gemeente Oss verwijdert de PMD-containers omdat het afval compleet vervuild is: 100% van het Osse afval in de PMD-containers wordt afgekeurd voor recycling. Dat komt omdat er teveel ander afval in de containers zit.
artikel-283

Zomeractiviteiten Schadewijk

Ook deze zomervakantie zijn Muzelinck, Ons Welzijn, Wijkcentrum Schadewijk, jongerenwerk en het SEC weer in de Schadewijk met leuke activiteiten voor kinderen!