Nieuws

artikel-275

Ouder-Kind workshop bij Centrum Jeugd en Gezin in Oss

Afscheid nemen van de basisschool en starten in de brugklas: het is een enorme verandering. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouders. Ineens wordt niet alleen je kind, maar ook de wereld van je kind een stuk groter.
artikel-267

Buurtwandeling Roofvogelbuurt

Met een aantal in de wijk actieve partijen lopen we door de buurt om daar te horen, zien en voelen hoe het er daar voor staat.
artikel-273

30 juni: Dag van de DigiD

Het is een gratis evenement waar inwoners van Oss hulp krijgen bij het aanvragen van DigiD, voor zichzelf of voor een ander. Op de informatiemarkt op de Dag van de DigiD zie je wat je allemaal kunt doen met DigiD. Je kunt er ook oefenen met DigiD.
artikel-271

Wint SO De Sterrenkijker een ANWB Verkeersplein?

SO De Sterrenkijker is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein, hiermee kunnen ze hun kinderen in een veilige omgeving ervaring op laten doen met verschillende verkeerssituaties. Help jij mee?
artikel-270

Fotogalerij Berghkwartier met herinneringen aan Bergoss

De galerij bevat foto's van mensen die gewerkt hebben bij tapijtfabriek Bergoss, die met haar bijzondere tapijten Oss goed op de kaart heeft gezet. Met de fotogalerij wordt de historie niet alleen beleefbaar vanuit de oude gebouwen van Bergoss, maar krijgen ook de arbeiders een gezicht.
artikel-268

Oproep: Schadewijkers gezocht voor documentaire

Een oproep voor een mooi cadeau voor de Schadewijk! Marjolein Buijs van Oss Cultureel interviewt en filmt samen met Thijs Verhoeven diverse Schadewijkers om een mooie documentaire over en voor onze wijk te maken.