Nieuws

artikel-251

Stap voor stap vernieuwen Vogelbuurt

en deel van de Vogelbuurt in Oss ondergaat de komende jaren een metamorfose. Het gaat om het gebied tussen de Leeuwerikstraat, Zwaluwstraat, Spoorlaan en Lijsterlaan. Bestaande huurwoningen worden gesloopt en vervangen door nieuwe, energiezuinige woningen. Tijdens de informatieavond op 2 februari presenteerden zij een voorlopig schetsontwerp aan de bewoners.
artikel-250

Informatieavond Buitenspeeldag 2023

In 2023 is de Buitenspeeldag op woensdagmiddag 14 juni. Deelname is gratis. Op 1 maart staat er een informatieavond over deze Buitenspeeldag gepland.
artikel-248

Virtuele stadswandeling 8 februari 2023

Zittend een stadswandeling door Oss maken? Dat kan op woensdag 8 februari in de bibliotheek in Oss. Je kunt van 14.00-16.00 uur genieten van lichtbeelden en verhalen over het verleden van Oss.
artikel-249

Terugblik: Nieuwjaarsborrel Dr. Hermanslaan

Op 8 januari 2023 hield de Dr. Hermanslaan in Lisa & Wilhelmina een buurtborrel om het nieuwe jaar in te luiden. Bijna veertig mensen waren van de partij om elkaar de beste wensen mee te geven en elkaar nader te leren kennen.
artikel-247

Doe mee aan 30 dagen gezonder!

Welke uitdaging ga jij aan? Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat ook in de toekomst te blijven doen. Dat blijkt ook uit onderzoek. Daarom helpen we jou om samen met heel veel anderen in de hele maand maart in actie te komen voor jouw gezondheid.
artikel-246

Meedenken over vernieuwing Vogelbuurt

BrabantWonen en de gemeente Oss maken samen met de bewoners een toekomstplan voor het gebied tussen de Spoorlaan, Zwaluwstraat, Lijsterlaan en Leeuwerikstraat.
artikel-10

Eten doet Ontmoeten

Meld je aan voor de wekelijkse maaltijd tijdens 'Eten doet Ontmoeten'.
artikel-244

Win een energie bespaarbox en SAVE THE DATE: 5 januari

Wat staat er nou eigenlijk op je energierekening? Waar betaal je voor? Wat is een kWh? En wat zijn de m3 die misschien wel op je rekening staan? Daarom komt deze informatie naar je toe. PLUS win één van de 24 energie bespaarboxen.