Nieuws

artikel-153

Toneelvoorstelling Salomon's oordeel in wijkcentrum

Salomonsoordeel is een intense theatrale ervaring, waarbij het abstracte politieke debat over migratiebeleid invoelbare proporties krijgt. In lijn met zijn eerdere werk zorgt theatermaker Ilay den Boer ervoor dat geen enkele toeschouwer zich afzijdig kan houden.
artikel-157

De toekomst van Oss-Berghem

Hoe moet het stedelijk gebied van de gemeente Oss zich ontwikkelen zodat we ook de komende 10 tot 20 jaar aangenaam kunnen wonen, werken en leven? Deze vraag hebben we, mede door eerder opgehaalde meningen van inwoners, bijna beantwoord.
artikel-112

Zwerfafval te lijf op en rond Kard. de Jongplein

Wijkraad Schadewijk staat op 20 november met haar caravan aan het Kard. De Jongplein om zwerfafval te prikken. Zij roepen bewoners op om aan te sluiten zodat we met elkaar kunnen zorgen voor een schone buurt.
artikel-156

Gratis hulp bij energie besparen

De spreekuren en het Keukentafelgesprek zijn beide gratis. Je spreekt met een vrijwilliger die getraind is om jou te helpen. Plan je een spreekuur of een Keukentafelgesprek in november? Dan maak je kans op een EHBEB-door.
artikel-10

Eten doet Ontmoeten

Meld je aan voor de wekelijkse maaltijd tijdens 'Eten doet Ontmoeten'.
artikel-152

VIDEO - Halloween in het wijkcentrum

Op zaterdagavond 30 oktober organiseerde wijkcentrum Schadewijk voor de 7e keer een Halloween avond. Bekijk de video voor een impressie.