Café Brein interactief theater

artikel-236

Als laatste bijeenkomst dit jaar, willen wij graag afsluiten met een interactief theater. Tijdens het theater worden herkenbare situaties gespeeld die aangedragen worden door de zaal. Deze situaties worden nabesproken in de zaal. Daarnaast willen wij ook graag de feestdagen onder de aandacht brengen. 

Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomst Café Brein op dinsdag 29 november in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals.

Tijdens deze bijeenkomsten zal er door twee theaterspelers een interactief theaterspel gespeelt worden. Het thema van het theaterstuk is: WY interactief theater. Dit zal de laatste bijeenkomst zijn van 2022. Door het theaterspel gaan we het jaar op een ludieke manier afsluiten.

We nodigen jou uit om te komen luisteren en/of mee te praten in Oss.

Café Brein Oss is op dinsdagmiddag 29 november van 14.00 uur-16.00 uur(zaal open 13.30 uur). Locatie: De Meteoor Oude Litherweg 20 in Oss.

Aanmelden via: cafebreinoss@ons-welzijn.nl.

In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op Home - Hersenstichting (Zoek in het zoekveld op NAH)