Café Brein: Terug naar het werk met NAH?

artikel-290

Vraag jij jezelf af of je misschien weer aan het werk kunt, wat de mogelijkheden zijn, wie je daarmee kan helpen en wat ervoor nodig is? Of vraagt een uitkeringsinstantie of een werkgever daarom?

Soms kan het namelijk lastig zijn door bijvoorbeeld fysieke beperkingen of teveel prikkels om terug te keren naar een passende baan of dag invulling of die te vinden en die aansluit bij je wensen, ervaringen en mogelijkheden. Nancy Minnen en Onno van Domburg werken beiden bij Libra Arbeidsexpertise en ondersteunen hierbij.

Libra Arbeidsexpertise kan onderzoek doen om de beperking in beeld te krijgen maar ook training en begeleiding bieden bij het vinden en behouden van werk. Zij vertellen er graag meer over!

Dit thema staat centraal tijdens de bijeenkomsten Café Brein op 3 oktober in Oss.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel(NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er aandacht besteed aan dit onderwerp door theorie en oefeningen.

We nodigen je uit om te komen luisteren en/of mee te doen.

Café Brein Oss is er op dinsdagmiddag 3 oktober van 14.00 uur-16.00 uur (zaal open 13.30 uur). Locatie: De Meteoor Oude Litherweg 20 Oss. Aanmelden via: cafebreinoss@ons-welzijn.nl.


In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige ontspannen sfeer. Het accent ligt op contact, erkenning en voorlichting. Een plek waar je niet steeds hoeft uit te leggen wat er aan de hand is.

Vrijwilligers organiseren Café Brein samen met SWZ, Thuiszorg Pantein, Brabant Zorg, Professionals in NAH, Revalidatiecentrum de Tolbrug en ONS welzijn. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nl

Voor meer informatie voor Café Brein kunt u contact opnemen met: Enny van Roosmalen (Café Brein Uden, 06-14342346) en Doreth van de Riet (Café Brein Oss, 06-14506420).