CultuurLab biedt 30 worskshops aan voor jongeren

artikel-254

Stichting Oss Cultureel biedt in de Carnavalsvakantie meer dan dertig workshops aan, aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar. Zij kunnen met CultuurLab hun culturele talent ontwikkelen of ontdekken wat bij hen past.

Ben je tussen de 12 en 30 jaar oud? Dan zijn er maar liefst meer dan 30 workshop mogelijkheden om je culturele talenten verder te ontwikkelen of te ontdekken wat er bij jou past.

Op de ene locatie kun je een workshop ‘Musical’ volgen geleid door Maaike van Widdershoven, terwijl je tijdens een andere workshop ‘Close Up Magic’ leert zoals Victor Mids van Mindf*ck, een eigen tas maakt ‘Banksy-style’ onder leiding van beeldend docent Daan Mijnders of een workshop ‘Creërend schrijven’ volgt in Museum Jan Cunen onder leiding van de jonge schrijfster Guusje Slagter.

Er is bewust gekozen voor verschillende locaties, zoals De Lievekamp, Dansschool Zwijsen, de Volksuniversiteit e.a. zodat je ook hierbij wellicht nieuwe plekken kunt ontdekken!

Oss Cultureel betrok zo’n 25 (Osse) docenten om tijdens deze dagen de workshops te leiden, en zodoende jongeren kennis te laten maken met diverse culturele uitingen. Bekende namen als Maaike van Widdershoven, Joris Brukx, Marij van den Boom, Bart de Ruijter, DJ Simone en nog vele anderen. De bijdrage per workshop is €5,- of €7,50. Maar, kun je het niet betalen en wil je toch deelnemen dan trakteert Oss Cultureel. Stuur een mailtje naar communicatie@osscultureel.nl en wij zetten je direct op de lijst. Cultuur moet immers voor iedereen toegankelijk zijn!

Je kunt je natuurlijk inschrijven voor meerdere workshops. Maar wees er snel bij, want vol is vol!

Stichting Oss Cultureel produceert CultuurLab in samenwerking met de gemeente Oss.
Meer informatie www.osscultureel.nl/cultuurlab