Gedupeerd door kindertoeslagaffaire? Neem contact op met gemeente

artikel-83

Door de kinderopvangtoeslagaffaire van de Belastingdienst kwamen veel ouders ernstig in de problemen. De Belastingdienst zette onterecht de kinderopvangtoeslag stop en eiste van gezinnen om deze terug te betalen. Om deze gezinnen te helpen heeft de gemeente Oss het meldpunt Kinderopvangtoeslagaffaire (Meldpunt KOTA). Ben jij gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire? Neem contact met de gemeente Oss op en bel naar 14 0412 .

De Belastingdienst compenseert gezinnen financieel. Maar voor wie in de problemen raakte, is dat misschien niet altijd genoeg. Er kunnen bijvoorbeeld problemen zijn ontstaan rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg en de opvoeding van kinderen.

In de gemeente Oss zijn er ook gedupeerde gezinnen. Door de privacywetgeving krijgen zij geen namen en adressen van deze gezinnen. Met het meldpunt KOTA hoopt de gemeente dat zij zich bij hen melden. Ze bespreken de gevolgen van de kinderopvangtoeslagaffaire met jou en proberen je daar zo goed mogelijk mee te helpen.

Ben jij gedupeerde van de kinderopvangtoeslagaffaire en woon je in de gemeente Oss? Dan kun je je melden bij het meldpunt Kinderopvangtoeslagaffaire via het telefoonnummer 14 0412 of vul het contactformulier in op de website.