Informatieavond Buitenspeeldag

artikel-177

Op woensdag 8 juni 2022 is het Landelijke Buitenspeeldag. Tijdens deze dag worden in heel Nederland straten afgesloten voor het verkeer. Kinderen krijgen een echte speelstraat. Deze dag is ook een actiedag voor veilig en kindvriendelijk verkeer.

De Landelijke Buitenspeeldag wordt in de gemeente Oss georganiseerd door vele straatcomités. In samenwerking met de wijkstichtingen/dorpsraden, de gemeente en ONS welzijn. In totaal doen er meer dan honderd straten mee.

ONS welzijn coördineert de vergunningaanvraag, verzorgt de algemene informatievoorziening naar betrokkenen, verzorgt de publiciteit en ondersteunt, middels de sociaal werkers, de straatcomités in wijken en kernen. 

Organiseer jij met je buurt de Buitenspeeldag? Je bent van harte uitgenodigd voor: 

INFORMATIE AVOND BUITENSPEELDAG
Tijdens deze avond zal informatie gegeven worden over de vergunningaanvraag, de verzekering en kunnen ervaringen worden uitgewisseld.

Woensdag 9 Maart Om 19:30 uur tot uiterlijk 21:30 uur
Ontmoetingscentrum De Meteoor, Oude Litherweg 20, 5346 RT Oss

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid Graag aanmelden voor 5 Maart 2022.

Wil je liever de bijeenkomst digitaal bijwonen? Geef dit dan tijdig aan ons door, dan ontvang je een link na aanmelding. Na aanmelding voor de informatie avond ontvang je van ons een digitaal aanmeldingsformulier. Dit aanvraagformulier moet uiterlijk 1 april binnen zijn bij ONS Welzijn. Postbus 322, 5340 AH te Oss t.a.v. Buitenspeeldag Oss of per e-mail naar buitenspeeldagoss@ons-welzijn.nl 

Telefonisch: 088 374 2525 contactpersonen Stijn Borghs & Loes van Eldijk