Kleine veranderingen binnen de wijkstichting

artikel-168
Binnen wijkstichting Schadewijk hebben er enkele veranderingen plaatsgevonden. Er gingen wat geruchten dat de wijkstichting niet meer zou bestaan, maar dat is gelukkig niet zo. 

Een stichting heeft een bestuur nodig dat onder andere geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. De huidige leden van de wijkstichting hebben veel plezier aan het vervullen van de taken van de wijkstichting maar voelden weinig (meer) voor deze bestuurstaken. Daarom is met de wijkraad afgesproken dat zij twee bestuursleden leveren. Maar daar ga je als wijkbewoner niks van merken.

Alles blijft zoals het is. Hoe je de wijkstichting kunt bereiken of een subsidie aan kunt vragen vind je op https://schadewijk-oss.nl/wijkstichting. En mocht je ook wat willen doen voor de wijk? Er is ook bij de wijkstichting altijd plaats voor een paar extra vrijwilligers. 


Lijkt het jou leuk je in te zetten voor de wijkstichting? Dit kan op een manier dat bij jouw agenda past. Alle hulp is welkom. Stuur even een mail naar wijkstichting@schadewijk-oss.nl en dan nemen we contact met je op.