Medipoint uitleenpunt in Wijkcentrum

artikel-51

Inwoners van Oss en omgeving te kunnen voor het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, terecht bij het Wijkcentrum Schadewijk, in Oss. Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Je kunt bij Medipoint dan ook terecht met al jouw zorgvragen en voor een groot aantal hulpmiddelen. Zij helpen je graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Medipoint is ontzettend blij om je te informeren over de samenwerking tussen Wijkcentrum Schadewijk en Medipoint. 'Samen dragen wij zorg voor een nieuw uitleenpunt in Oss, in het Wijkcentrum Schadewijk', aldus Medipoint. Bij dit uitleenpunt kun je verschillende kleine hulpmiddelen zoals bijv. een rolstoel, krukken, kraamproducten, douche- en toilethulpmiddelen, bedverhogers, toiletstoel, bedsteunen en drempelhulpen ophalen of retourneren. 

Grotere hulpmiddelen zoals scootmobielen, bedden en matrassen kun je niet ophalen bij het Wijkcentrum Schadewijk. Deze worden thuisbezorgd en kun je bestellen via telefoonnummer: 088-102 0100.

Heb jij zorghulpmiddelen nodig of wil je deze retourneren? Dat kan dat bij het uitleenpunt aan de Leeuwerikstraat 2, 5348 XA, te Oss.

In verband met de COVID-19/Corona-crisis zijn de reguliere openingstijden aangepast. 

Voor de actuele openingstijden kun je terecht op www.wijkcentrumschadewijk.nl of telefonisch 06-40552263.