Muzelinck start weer met cursussen

artikel-65

Op maandag 7 september heeft Muzelinck haar deuren geopend om de cursisten weer te ontvangen. Vanaf dan starten de lessen muziek en beeldend weer.

Uiteraard wordt er gewerkt volgens de richtlijnen van het RIVM zodat iedereen met een veilig gevoel Muzelinck kan bezoeken en zich volledig ontspannen kan richten op de kunsten die zij willen uitvoeren.

Jong geleerd….

Bij Muzelinck kan je steeds jonger beginnen en je kunt doorgaan tot je 100ste.
“Het is bewezen dat kunst maken wezenlijk bijdraagt aan het levensgeluk van individuen”, vertelt Ellen Beek. “Daar kan je dus niet vroeg genoeg mee beginnen en je hoeft er nooit meer mee op te houden!” Vanaf baby kan er zelfs al muziekles gevolgd worden. Dan nog samen met moeder, vader, of een ander familielid. De cursus ‘Klassieke muziek beluisteren’ is erg interessant voor de ouderen en ook nog goed te doen voor mensen van hoge leeftijd.
Op het gebied van beeldende cursussen zijn er eveneens mogelijkheden voor jong tot oud.

Fantasie de vrije loop in de Kinderkunstwerkplaats

Nieuw is de mogelijkheid om al vanaf 3 jaar mee te doen met de Kinderkunstwerkplaats!

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en heerlijk experimenten met de aanwezige materialen. Voor de Kinderkunstwerkplaats hoeft vooraf niet ingeschreven te worden.
Je kunt je (kind) registreren bij de balie en direct meedoen.

De Kinderkunstwerkplaats is vanaf 10 september weer iedere woensdagmiddag te bezoeken.

Kinderen van 3 – 5 zijn welkom van 14.00 – 15.00 uur, € 4,25 per keer (ouders mogen erbij blijven, hoeft niet). Kinderen van 6-12 kunnen tussen 15.00 – 17.00 uur aan de slag,
€ 8,50 per keer.

Bekijk het volledige cursusaanbod op www.muzelinck.nl