Online corona-café Ons Welzijn

artikel-104

Het Corona Café is een online ontmoetingsplek voor volwassenen. Ons Welzijn organiseert het Corona Café online zodat volwassenen hun mooie vondsten en mooie ervaringen in deze periode kunnen uitwisselen en delen.

Als alles op rolletjes loopt in ons leven worden we niet uitgedaagd. In een moeilijke periode kom je soms tot mooie en nieuwe ontdekkingen.

  • Welke kansen heb jij ervaren/ benut in deze periode? 
  • Waar ben jij je bewust van geworden? 
  • Wat heb je ontdekt aan talenten of vaardigheden die je juist in deze moeilijke periode heb kunnen gebruiken? 

Deel het met ons en met elkaar: daar worden we rijker van! Wij delen met jou manieren om te ontspannen, een platform om goede en positieve tips uit te wisselen en mensen te ontmoeten. Je bent welkom in het Corona Café.

Het Corona Café zal online plaats vinden via Microsoft Teams. Je kunt dus thuis vanuit je veilige omgeving deelnemen. Sluit jij ook aan en zien we jou online bij het Corona Café? 

Vanaf 12 februari eens per twee weken op vrijdagochtend. Geopend van 10.00 tot 11.00 uur.

Hoe meld ik mij aan?
Stuur een email naar coronacafe@ons-welzijn.nl . Vervolgens ontvang je een automatisch antwoord met informatie en de deelname-link. Op vrijdagochtend om 10 uur kun je op deze link klikken en zo kom je automatisch in het online Corona Café terecht.

Vaker aansluiten? Dat kan. Opnieuw aanmelden is niet nodig. Je kunt telkens dezelfde link gebruiken om in het online Corona Café terecht te komen.

Hulp nodig met online deelnemen? 088 3742525 of stuur een mail met je vraag naar bovenstaand mailadres. Je ontvang antwoord binnen een week. Ingrid & Myrna zijn gastvrouw van het Corona Café Online op vrijdagochtend.

Om deel te nemen kun je ook gebruik maken van onderstaade link:

 LINK naar MS Teams - Corona Café