OPROEP: Help mee 1000 pakketjes te maken en te verspreiden

artikel-20

Alex van der Heijden, werkzaam bij Ons Welzijn, doet de volgende oproep:

In de dorpen waar ik woon (Deursen/Demen/Dieden/Dennenburg/Neerlangel) heeft de eigenares van cadeauwinkel twinkeltje spontaan aangeboden cadeaupakketjes te maken voor oudere medebewoners. Die zijn door vrijwilligers van dorpsblad Over d'n Dam verspreid en werden dankbaar aanvaard.

Een positieve actie in deze negatieve tijd waar ik graag aan mee gewerkt heb. Kan dit ook in Oss?

Ik ga ervoor als medewerker van Ons Welzijn. 1000 pakketjes wil ik samen met vrijwilligers maken en verspreiden. Tijdens het afgeven kan je dan kort checken of iemand gezond is, behoefte heeft aan iemand die af en toe belt of boodschappen doet.

We starten in de wijk Schadewijk en wie weet waar het eindigt. Verspreiden zou mooi zijn in de week voor Pasen; 7 t/m 10 april. 

Wat kan jij doen?

Mooi als er 1000 tekeningen door kinderen gemaakt worden voor een oudere Ossenaar.

Ben op zoek naar 1000 papieren zakjes om paaseieren, tekeningen, een kaartje en ??? in te doen.

Creatievelingen die iets willen maken zijn welkom. We verdelen het over de zakken. 

Afgeven 
Afgeven van spullen kan van 30 maart t/m 2 april van 10-12 uur bij het Talentcentrum op adres Linkensweg 1b. Dit is het eerste smalle straatje rechts als je vanaf Berghemseweg de linkensweg in rijdt.

Wil je mee inpakken op maandag 6 april van 10-16 uur, en dat doen we op veilige afstand van elkaar, meld je dan aan via alex.vanderheijden@ons-welzijn.nl

Uiteraard volgen we de richtlijnen volgens het RIVM.


Groet, Alex van der Heijden