Repair Café zoekt vrijwilligers

artikel-11

Het Repair Café in Oss groeit en onze monteurs kunnen het aantal reparaties dat wordt aangeboden op één ochtend of middag nauwelijks nog bijhouden. Soms moet er zelfs wel eens een klant teleurgesteld worden omdat er geen plek meer is. Dat willen we natuurlijk graag voorkomen en daarom zijn we dringend op zoek naar extra vrijwilligers die het leuk vinden om minstens één ochtend of middag in de maand het team van monteurs te komen versterken.

Wat wordt er zoal gerepareerd?
Vooral het aanbod van fietsen en elektrische apparaten is erg groot. Bij fietsen kun je denken aan het plakken van een band of het vervangen ervan. Ook moeten er soms spaken opnieuw gezet worden of is de kettingkast losgeraakt. Remblokjes die vervangen moeten worden en natuurlijk kapotte verlichting die gerepareerd kan worden.
Het aanbod van elektrische apparaten is erg divers, van stofzuigers tot strijkijzers en koffiezetapparaten tot hoge drukreinigers. Soms is het slechts een kwestie van een nieuwe stekker aan een lampje zetten, maar soms zijn het elektronische componenten  die gemaakt of vervangen moeten worden. Kortom, van alles en nog wat.

Interesse?
Ben je dus een beetje handig in het repareren van producten? Lijkt het je leuk om af en toe in een gezellig team andere mensen te helpen? Kom dan een keer een kijkje nemen als we open zijn of neem contact op met Gerard Rutten van Repair Café Oss, via telefoonnummer: 06-40 17 78 07.