Social Friday, een BBQ en pubquiz voor jongeren tussen 12 en 30 jaar

artikel-224

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday is er voor jou! Zij nodigen je uit bij de Social Friday activiteit in Oss op 30 september 2022. Ook in heel veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt op deze dag een Social Friday evenement georganiseerd.

Sociale Boost
Door de coronamaatregelen hadden jongeren lange tijd veel minder sociaal contact. “Je ziet nu dat veel jongeren een duwtje in de rug nodig hebben om op sociaal vlak weer beter in hun vel te zitten”, aldus Jolanda van Gerwe. Ze is oprichter van Stichting Join us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen.

Op tientallen plekken in het hele land kunnen jongeren op vrijdagavond 30 september 2022 anderen ontmoeten tijdens een toffe Social Friday activiteit.

Social Friday in Oss
De avond start om 18.00 uur met een gezellige BBQ, waarbij rekening wordt gehouden met allerlei wensen (Halal, Vega(n) etc.) Om 19.30u begint de PubQuiz: 6 rondes met elk een eigen thema: wie is het, sport, waar ligt het, muziek, dieren, films en series. Welk team weet het meeste?

De locatie is De Pitstop, Industriepark Oost 3A in Oss. Ben jij er gezellig bij? Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl!


Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Join Us, ONS Welzijn, Kubus Ondersteuning, Jongerenraad Oss en Rotary Club Oss. Dit doen ze als eerste aanzet tot een Join Us afdeling in Oss.