Summer Fun in de Schadewijk

artikel-58

In de week van 17 tot en met 21 augustus organiseert Muzelinck elke middag van 13.00 – 16.00 uur activiteiten in de Schadewijk en Ruwaard. Summer Fun is een samenwerking tussen Muzelinck met SEC, Kids ’n fun, Ons Welzijn en Ons Huis van de Wijk. 

De activiteiten bestaan uit verschillende workshops die variëren van Graffiti, Voetbal Obstacle Run tot Slagwerk en Dans. Zelfs Circus behoort tot de mogelijkheden! Ook zal er in beide wijken op sommige momenten een verrassende straattheater act opduiken.
De workshops zijn gratis te bezoeken en geschikt voor iedereen van 4 – 18 jaar. Inschrijven is niet nodig. Kijk voor het exacte programma op www.muzelinck.nl
Alle activiteiten vinden buiten plaats waarbij de coronamaatregelen in acht worden genomen.

Programma veranderd door extreme hitte

Aanvankelijk zou het programma over twee weken verdeeld zijn en zouden er ook deze week al drie dagen workshops worden gegeven.

Vanwege de extreme hitte van deze week is er besloten om de activiteiten van deze week te annuleren en volgende week uit te breiden met twee dagen zodat er de gehele week activiteiten zijn. Er wordt momenteel nog de laatste hand gelegd aan het programma en worden er nog verschillende activiteiten toegevoegd. Het meest actuele programma is zichtbaar op de website van Muzelinck.