Werkplaats

artikel-6

De werkplaats is een gezellige ruimte in wijkcentrum Schadewijk. Er kunnen tot 20 personen zitten aan de tafels die er staan. Wil je met een groep bij elkaar komen en hebben jullie niet de mogelijkheid of de financiële middelen om een ruimte te huren, dan is de gratis werkplaats iets voor jullie. Hier kan je:

  • Vergaderen met de buurt
  • Een clubje beginnen
  • Een activiteit opstarten

Neem contact op met de beheerder Jeremy van Leeuwen van het wijkcentrum via tel 0412-859037 of met Alex van der Heijden van Ons Welzijn via 06-14342781. Zij kunnen je informeren over de mogelijkheden.

Op maandagen tussen 13 en 15 uur zetten we de deuren van de werkplaats open voor alle Schadewijkers met een kleine portemonnee.  Je kunt dan binnenlopen voor een gratis kop koffie of thee en dat kan gewoon voor de gezelligheid.

Er is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig. Dit zijn vrijwilligers. Bij hen kan je ook terecht voor vragen. Wil je meer weten over subsidies, toeslagen, wonen, regels, stages, och eigenlijk kan je met al je vragen terecht. Zij weten misschien niet gelijk het antwoord maar kunnen er wel voor zorgen dat er snel een antwoord komt. Met ondersteuning van Ons Welzijn, Brabant Wonen, Met Elkaar en Quiet  en de Gemeente Oss zijn zij in staat antwoorden te vinden op bijna elke vraag.

Niet gaan spoorzoeken dus, met elkaar vinden we de antwoorden.