Wijkkrant zoekt inhoud

artikel-37

De nieuwe Schadewijker zal halverwege juli verschijnen. Om deze wijkkrant vorm te geven kunnen wij jouw hulp gebruiken. Waar zijn we naar op zoek:

Recepten
Heb jij een lekker recept wat je met ons wil delen? Dit mag een recept zijn van een heerlijke taart, een (vegetarisch) gerecht of iets anders lekkers.

Hobby
Heb jij een leuke, grappige of bijzondere hobby? Dan zouden we daar graag alles over willen weten. Juist die verhalen van jullie wijkbewoners vinden wij interessant. Dan kunnen we laten zien hoe divers de Schadewijk is.

Coronaverhalen
De periode waar we nu in zitten is voor iedereen vreemd. We moeten ons leven aanpassen aan deze situatie. Hoe heb jij dit aangepakt? Ben je thuis aan het werk of heb je ineens helemaal geen werk meer? En hoe deed jij dat met de kinderen? Al deze verhalen willen we verzamelen zodat we in de toekomst terug kunnen kijken op deze periode. Dit mag ook anoniem.

Foto's
Heb jij mooie foto's van jouw buurt in de Schadewijk? Deel deze met ons en wie weet vind je ze terug in de wijkkrant.

Vraag en aanbod
Heb je ergens hulp bij nodig? Zoek je een fiets- of wandelmaatje of zoek je iemand die jou tuin op orde kan maken? Stuur ons een mail met daarin jouw oproep.

De Moppertrommel
Vaak wordt mopperen afgedaan als een vervelende eigenschap. Maar je kunt het natuurlijk ook zien als een teken van betrokkenheid. Wie moppert trekt zich iets aan van de mensen en dingen om zich heen. Dus de volgende keer dat jij je afvraagt 'Wie dit in hemelsnaam verzonnen heeft...' denk dan aan ons. Dan zoeken wij het uit. En wie weet vinden we zomaar een oplossing.

Dus wil jij iets bijdragen aan de wijkkrant? Stuur dan een mail naar wijkkrant@schadewijk-oss.nl . De deadline voor het inleveren is 21 juni 2020.