Workshopdag

artikel-3

10 verschillende workshops bij workshopdag Talentcentrum

In het Talentcentrum aan de Linkensweg wordt op zaterdag 29 februari een workshopdag gehouden. Maar liefst 10 docenten willen die dag hun creatieve vaardigheden en kennis overdragen aan de deelnemers. Denk dan glas in lood, graffiti, een bloemstuk maken, diverse schilder- en tekentechnieken, een paasdecoratie en een theelichthouder maken.

Het Talentcentrum wordt vooral bezocht door mensen met een kleine beurs en daarom zijn de kosten zo laag mogelijk gehouden. Iedere workshop kost € 5,- en daarnaast wordt nog een gratis lunch aangeboden. De eerste ronde workshops is s’morgens van 10 uur tot 12 uur. De tweede ronde is van 14 tot 16 uur.

Aanmelden

Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 0412-628258 of via het mailadres gcsieben@ziggo.nl. Maar je kan ook zien wat je gaat maken en daarna meteen inschrijven op zaterdag 15 februari tussen 10 en 12 uur op het Talentcentrum. Het Talentcentrum is gevestigd aan de Linkensweg 1b. Dit is de eerste weg rechts als je via de Visserskerk de Linkensweg in rijdt.