Zomeractiviteiten Schadewijk

artikel-283

Ook deze zomervakantie zijn Muzelinck, Ons Welzijn, Wijkcentrum Schadewijk, jongerenwerk en het SEC weer in de Schadewijk met leuke activiteiten voor kinderen! Je hoeft je niet van te voren in te schrijven. Zorg wel dat je minimaal een kwartier voor aanvang van de workshop aanwezig bent bij het Wijkcentrum. Daar kun je aangeven dat je mee wilt doen.

Bij alle workshops mogen kinderen onder de 6 jaar alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder. Je kunt gratis aan de activiteiten deelnemen. Zorg wel dat je op tijd erbij bent; vol is helaas vol. Het programma hieronder wordt nog aangevuld. 

Maandag 17 juli - Pop-up speelplek Cruyff Court

13.00 uur - 16.00 uur 


Maandag 17 juli - Knutselen met Kids & Fun

13.00 - 16.00 uur , wijkcentrum 

Muziekinstrumenten knutselen - tamborine maken

Dinsdag 18 juli - Bucket Drums

13.00 uur & 15.00 uur, wijkcentrum

Bucketdrums, muziek maken op emmers Laat je verrassen door samen muziek te maken met bucketdrums! Na een muzikale ‘warming-up’ met voor- en naspelen gaan we werken met verschillende ritmes. Naast het spelen van deze ritmes wordt er ook meegespeeld met bekende nummers uit de huidige hitlijst.

Vanaf 4 jaar, maximaal 30 deelnemers

Dinsdag 18 juli - Bouncing Beats

14.00 uur, wijkcentrum

Drummen op fitnesballen? Dat is lekker bewegen en muziek maken in een super leuke workshop. Bouncing beats is bijzondere manier om samen muziek te maken waarbij je niet hoeft stil te staan. Onder begeleiding van muziek speel je verschillende ritmes en ga je lekker aan de slag op de bal. Naast het muzikale gedeelte biedt bouncing beats volop ruimte voor bewegen.

Vanaf 6 jaar, maximaal 30 deelnemers


Woensdag 19 juli – Jouw foto afdrukken op een tas

13:00 uur & 14:30 uur, wijkcentrum

In deze workshop ga je zelf foto’s maken met allerlei voorwerpen. Je maakt een leuk ontwerp met allerlei materialen en die kun je afdrukken op papier. Je mooiste idee wordt afgedrukt op een tas! We gaan werken met een foto papier waarop je blauwwitte foto’s kunt maken door spullen op het papier te leggen. Deze techniek heet Cyanotypie en is heel populair op het moment. Jouw ontwerp drukken we dan uiteindelijk af op een canvas tas die je mee mag nemen naar huis!

Vanaf 6 jaar, maximaal 15 deelnemers

Woensdag 19 juli – Op jacht naar dieren in Afvalland

13:00 uur & 14:30 uur, wijkcentrum

Ga je mee op jacht in Afvalland? We gaan sluipen, zoeken, jagen en kunst maken We gaan de dieren en beesten maken die leven in Afvalland. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, alles kan in Afvalland! We maken ze van allerlei soorten (schoon) afval; plastic, papier, karton, dopjes, etc. We nemen als voorbeeld mensen van afval gemaakt door een kunstenaar.

Vanaf 4 jaar, maximaal 15 deelnemers


Donderdag 20 juli - activiteiten door het jongerenwerk

13.00 uur - 14.30 uur, wijkcentrum
Beauty (make-up, nagels, gezichtsmaskers)

14.30 uur - 16.00 uur, wijkcentrum
Bingo (met diverse prijsjes)


Vrijdag 21 juli - voetbalactiviteiten Cruyff Court

13.00 uur - 16.00 uur